Login   Portal   Chat    Forum    Register    Search    FAQ

Forum » Gjithcka në Alba-Hack » Software
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Windows Live Messenger 8.5 Shqip (Albanian)
 Post Posted: Sun Jul 05, 2009 9:41 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Apr 01, 2009 1:14 pm
Posts: 23
---------
Windows Live Messenger 8.5 Shqip (Albanian)
U krye përkthimi i Windows Live Messenger 8.5 në gjuhen shqipe.

Image

Për këtë ju duhet së pari me instaluar Windows Live Messenger:
dhe pastaj me instaluar Messenger-in të përkthyer në gjuhen shqipe. Procesi i instalimit të Shqip Messenger është komplet ne gjuhen Shqipe.
Shkarko Shqip Messenger versionin 8.5.1302.1018:
Lexo këtu shkrimin se si duhet të instalohet Shqip Messenger:


Top 
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Forum » Gjithcka në Alba-Hack » Software


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron